Во ритам на летото
Бесплатни Viber пораки
само со Vip Припејд
Со новите Vip Family тарифи
секој добива што сака
Vip Combo Box
Брз интернет и фиксна линија
499 ден./месечно, насекаде!
Vip Еко-активација
Активирајте Електронска сметка
и освојте вредни награди
VIP ПРИПЕЈД