Работно време на Vip центри


понеделник - петок 08:00 - 21:00h

сабота: 09:00 – 16:00h


Vip центри со посебно работно време:

Vip Ramstore > понеделник - недела: 10:00 - 22:00h

Vip Vero Center > понеделник - недела: 10:00 - 22:00h

Vip City Mall > понеделник - недела: 10:00 - 22:00h

Vip Vero 3 (нас. Тафталиџе) > понеделник - сабота: 8:00 - 21:00h & недела: 8:00 - 16:00h

Vip Bitola 3 Vero > понеделник - петок: 8:00 - 21:00h & сабота: 9:00 - 17:00h

Vip Palma Mall Tetovo > понеделник - недела: 12:00 - 20:00h

Работно време на Vip партнерски продавници


*Работното време на Vip партнерите е соодветно објавено на секоја партнерска продавница.