Освежи се!
Летна онлајн распродажба
Дополнителен попуст од 2.000 ден.
за нов смартфон со Vip Комбо
Незаборавно лето
со 10GB интернет,
за нови Vip Припејд корисници
Без грижи!
Осигурување за Вашиот нов смартфон
Vip Combo Box
интернет каде и да сте
за 599 ден./месечно
Опуштено во роаминг
2GB интернет за 499 ден.
со Vip Постпејд