Не добив е-маил порака со лозинка, што треба да направам?

  • Ве молиме проверете во Вашето Junk/ Spam сандаче
  • Проверете дали е точно внесена Вашата е-маил адреса
Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања