KAON VM1200 - Како да ја користите услугата “Видеотека“ на интерактивниот дигитален ресивер?

Во следниот видео туторијал ќе видите како да ја користите услугата “Видеотека“ кај интерактивниот дигиталн ресивер KAON VM1200

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања