Како да ја инсталирам мобилната апликација за услугата Vip Xplore TV

Како да инсталирате апликацијата Xplore TV на мобилни уреди

Погледнтете го Видео туторијалот за да дознаете како да ја инсталирате мобилната апликација Vip Xplore TV

Услугата Vip Xplore TV можете да ја користите и преку апликација од мобилни уреди. Во зависност од тоа дали користите уред со Android или iOS оперативен систем, појдете на Playstore или AppStore и инсталирајте ја апликацијата Vip Xplore TV.

  1. После стартувањето на апликацијата, ќе се појави листа на земји, од кои Вие треба да одберете “Македонија“.
  2. Притиснете “Next”
  3. На следниот екран, во долната лева страна притиснете на линкот “најава“
  4. Внесете го Вашиот е-мејл како корисничко име.
  5. Потоа, внесете ја Вашата лозинка и притиснете “Потврдете“.

Системот ќе Ве најави, со што ќе можете веднаш да ја користите услугата Vip Xplore TV.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања