Можам ли да гледам Vip Xplore TV на мојот телевизор?

За да ја споделите содржината од телефон или таблет кон телевизорот треба да имате:

  • Chromecast стик или телевизор со Android оперативен систем.
  • Телевизор со HDMI порт
  • Пристап до заштитена безжична локална мрежа
  • Android или IOS уред и апликацијата Xplore TV.
Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања