Што да правам ако ја заборавам лозинката?

На страницата за пријавување на vipnow.mk има опциja "Ја заборавивте лозинката?". Внесете го вашето корисничко име (електронска адреса – e-mail), и следете ги упатствата кои ќе ги добиете во вашата електронска пошта.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања