Која мобилна апликација треба да ја симнам за Android или iOS уред за Vip Xplore TV услугата.

Името на апликацијата e "Xplore TV" која е достапна за на Android Play Store или iOS App Store.

 

 

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања