Имам стандардна SIM-картичка и сакам да ја заменам за Micro/Nano SIM?

Потребно е корисникот (за припејд) или потписникот (за постпејд), да отиде во најблиското Вип продажно место за да ја направи замената.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања