Упатство за блокирање повикувачи (блокирање на број)

Упатство за блокирање/деблокирање контакти преку менито на телефонот.

Одберете го Вашиот оперативен систем на мобилниот и следете ги чекорите:

iOS (PDF)

AndroidOS (PDF)

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања