Не можам да примам и да правам повици преку мобилниот телефон?

Доколку сте припејд корисник, јавете се на бесплатниот телефонски број 1770 и проверете дали имате доволно кредит на Вашата сметка.

Доколку сте постпејд корисник, појдете во најблиското продажно место на Vip, каде нашите продажни агенти ќе го решат Вашиот проблем.

Доколку сте направиле портирање на Вашиот број од друг оператор тој ден, треба да почекате до 16 часот за да Ви биде целосно активна линијата.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања