Како да ја платам мојата сметка со траен налог?

За да плаќате со траен налог, прво треба да ја активирате услугата траен налог.

Истата можете да ја активирате во Vip центрите или во следниве банки: Комерцијална банка, Тутунска банка и Стопанска банка.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања