Дали можам да имам онлјан преглед на мојата сметка?

Да, може да имате онлјан увид во Вашата сметка – за да го постигнете истото потребно е да се регистрирате на платформите Мојот Vip.* На секоја од платформите е достапна услугата “Сметка”.

*Во зависност од тоа која тарифа ја користите и каква SIM картичка имате во Вашиот уред достапни ви се три кориснички платформи:

  • Мојот Вип за тарифи на Vip
  • Мојот Вип за тарифи на ОНЕ
  • Мојот Вип за тарифи на blizoo
Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања