Дали може онлајн да ја платам мојата сметка?

Сметката може да ја платите on-line преку нашите веб сервиси „Мојот Vip“ или „Плати сметка“.

Услугата плати-сметка е достапна за сите корисници на оне.Вип ДООЕЛ, без разлика кој тарифен модел го користат – потребно е само да го внесете бројот на фактурата и валидна e-mail адреса на која ќе Ви пристигне известување за успешна уплата.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања