Каде да ја најдам мојата сметка во ПДФ-формат?

Вашата месечна сметка, можете да ја имате во PDF формат доколку:

  • Ја активирате бесплатната услуга "е-сметка", каде што Вашата месечна сметка веќе нема да ја добивате во хартиена форма, туку на Вашата e-mail адреса во PDF формат,
  • Доколку активирате или сте веќе корисник на сервисот "Мојот Vip".
Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања