Како да направам припејд надополнување преку банкомат?

Надополнување може да направиш на кој било банкомат на НЛБ банка или на Стопанска банка во Македонија, кога и да посакаш, 24 часа, со износ помеѓу 100 и 5.000 денари.

Сè што треба да направиш е да поседуваш картичка од која било банка, да ги следиш лесните чекори за надополнување на сметката и да ја надополниш твојата Vip Припејд сметка со износ помеѓу 100 и 5.000 денари.

 

 

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања