Дали се разликуваат услугите во мобилната апликација Мојот Vip во зависност од групата и видот на корисници?

Одговорот важи за тарифни модели на Vip: Функционалностите на мобилната апликација Мојот Vip во менито „Услуги“ и „Листа на достапни услуги“ се разликуваат во зависност од групата и видот на корисници, од постојниот тарифен модел на корисникот, како и од привилегиите овозможени за конкретниот кориснички профил (Basic, Advanced, Master профил).

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања