Не сакам мојот број да биде достапен во јавниот именик на 1188, како да го откажам?

Доколку сте припејд или постпејд корисник и не сакате податоците да и бидат објавени во јавниот именик, тогаш на 141188 потребно е да испратите SMSпорака со текст: NE

Притоа ќе добиете повратна SMS дека успешно сте ја направиле промената.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања