Како да ја деактивирам услугата “Vip секретарка“?

Услугата “Vip секретарка“ можете да ја деактивирате со внесување на код во Вашиот телефон:

  1. ##002#
  2. Притиснете на копчето за повик.
Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања