Дали се наплаќа Vip идентификаторот?

Услугата "Vip идентификатор"е достапна за сите припејд, постпејд и бизнис корисници на Vip тарифните модели со претплата од 250 ден./месечно. За да ја активирате услугата, испратете SMS порака со текст "SUPER":
  • на бројот 140733 доколку сте Vip Постпејд корисник,
  • на бројот 140744 доколку сте Vip Припејд корисник,
  • со јавување во Контакт центарот на бројот 077 1234, или
  • во било кое продажно место на Vip
Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања