Користам број на Vip, дали може да бидам корисник на Vip Комбо?

Да, само потребно е дополнително да активирате 3P пакет / Vip Combo fix  (тоа е пакетот што ги вклучува следниве услуги: интернет, фиксна телефонија и телевизија).

Постојната мобилна линија само ќе се вклучи во пакетот Vip Комбо.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања