Што да направам доколку не можам да добијам броеви од други мрежи, но имам дојдовни повици?

1) Можно е да имате aктивирано забрана кон одредени броеви, или провајдерот на бараната дестинација нема договор за интерконекција со оне.Вип ДОО.

2) Ако бројот што го барате е меѓународен, бирајте го со две нули „00“ пред него;

3) Проблемот можеби е во нивната мрежа, за проверка пробајте да го побарате саканиот број од мобилен уред.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања