Категории на канали
сите
Национални
Детски
Спортски
Документарни
Забава
Музички
Информативни
за возрасни
Филмски
Дополнителни информации

> Месечната претплата за каналите МРТ1, МРТ2 и МРТ3 Собраниски е пресметана во рамки на избраниот тарифен модел утврден во претплатничкиот договор. За следењето на сите останати ТВ канали на претплатникот ќе му биде пресметана дополнителна еднократна претплата од 24 денари со вклучен ДДВ, која што нема да биде наплатена доколку избраниот тарифен модел е со задолжително минимално времетраење од 24 месеци
> Со пакетите Vip Комбо Lite и Vip TV Lite дополнително достапни Ви се локални канали во зависност од регионот во Македонија
> Дополнителните пакети можете да ги активирате во нашите продажни салони.
> Во Combo Neo M корисникот може да избере еден ТВ-пакет Balkan 8+ или Digitalb Start.
> Во Combo Neo L корисникот може да избере еден ТВ-пакет Balkan 8+ или Digitalb Family.