Xiaomi
Mi Electric Scooter M365

онлајн достапен

Xiaomi
Mi Electric Scooter M365

За повеќе информации околу карактеристиките на скутерот, притиснете овде.


Боја:

  • Димензија - 1080 X 430 X 1140mm
  • Тежина: приближно 12.5 kg
  • Maксимална брзина: 25km/h, max 18km/h on Cruise control
829 ден./месечна рата
во Vip Neo M
19.856 ден.
во Vip Neo M
Нарачај

Договор на определено време

Vip Neo - Vip Neo S
Vip Neo S 999 ден./месечна рата
Vip Neo - Vip Neo S
Vip Neo S /
Vip Neo - Vip Neo S
Vip Neo S 23.856 ден.
Vip Neo - Vip Neo S
Vip Neo S /
Vip Neo - Vip Neo M
Vip Neo M /
Vip Neo - Vip Neo M
Vip Neo M 19.856 ден.
Vip Neo - Vip Neo M
Vip Neo M /
Vip Neo - Vip Neo M
Vip Neo M 829 ден./месечна рата
Vip Neo - Vip Neo L
Vip Neo L /
Vip Neo - Vip Neo L
Vip Neo L 12.856 ден.
Vip Neo - Vip Neo L
Vip Neo L 539 ден./месечна рата
Vip Neo - Vip Neo L
Vip Neo L /
Vip Neo - Vip Neo XL
Vip Neo XL /
Vip Neo - Vip Neo XL
Vip Neo XL /
Vip Neo - Vip Neo XL
Vip Neo XL 1.356 ден.
Vip Neo - Vip Neo XL
Vip Neo XL 59 ден./месечна рата
Vip Neo - Vip Spirit
Vip Spirit 829 ден./месечна рата
Vip Neo - Vip Spirit
Vip Spirit /
Vip Neo - Vip Spirit
Vip Spirit /
Vip Neo - Vip Spirit
Vip Spirit 19.586 ден.
Уреди - Vip MyKi
Vip MyKi /
Уреди - Vip MyKi
Vip MyKi /
Уреди - Vip MyKi
Vip MyKi /
Уреди - Vip MyKi
Vip MyKi /
Vip Senior - Vip Senior
Vip Senior /
Vip Senior - Vip Senior
Vip Senior 24.856 ден.
Vip Senior - Vip Senior
Vip Senior /
Vip Senior - Vip Senior
Vip Senior /
Припејд
Припејд /
Само уред
Само уред 25.856 ден.
Основна цена 25.856 ден.

Технички карактеристики
Мрежа null
Пренос на податоци null
Поврзување null
Тип на SIM null
Пораки null
Екран null
Големина на екранот null
Резолуција на екранот null
Камера null
Оперативен систем /
CPU null
Фрекфенција на освежување null
Вид на дигитален телевизиски приемник null
Smart TV
Android TV
HDD null
Графичка картичка null
Порти null
Звук null
Меморија
Вградена меморија null
RAM меморија null
Мемориска картичка null
Мемориска картичка капацитет null
Карактеристики на батеријата
Батерија тип Li-Ion
Батерија капацитет 30 x 18650mAh lithium батериски единици
Физички карактеристики
Македонско мени Не
Телефонот работи само со Vip SIM картичка Не
12 месеци гаранција