Придружи се на клубот Vip Spirit и биди во тек!

Доколку си на возраст од 18 до 26 години, регистрирај се на следниов линк http://www.vip.mk/spirit и стани дел од клубот Vip Spirit!

Со својата регистрација добиваш и уникатен код за идентификација како член на Vip Spirit Club, со што и автоматски учествуваш во извлекување 3 подароци – iPhone X. Чувај го својот код, кој ќе можеш да го користиш и во следните активности, достапни ексклузивно за Vip Spirit клубот.

Како дел од Vip Youth заедницата добиваш и пристап до многу изненадувања, новитети за музички настани, можност за специјални понуди за млади, попусти за телефони!

Кодовите што се извлечени како добитници на подароците ќе бидат објавени на 15 септември на Фејсбук-страницата на Vip.