Смартфон по супер цена, 15GB интернет и ноќна сурф-опција, со Vip Spirit!

Изрази се слободно со Vip Spirit, постпејд тарифниот модел за млади и биди онлајн кога најмногу ти треба, затоа што со Vip Spirit добиваш:

  • Промотивни 15GB интернет, засекогаш!
  • Ноќна опција за неограничен интернет, секоја вечер, од 12 на полноќ, до 6 сабајле, без да го трошиш интернетот вклучен во тарифата
  • Неограничени разговори и SMS кон сите национални мрежи
  • Можност за избор на телефон со специјален Vip Spirit попуст на одредени модели.

За уште поголем попуст, провери ја целата онлајн понуда тука, или избери некој од моделите со специјален новогодишен попуст.

Honor 7s
0 ден.
со Vip Spirit

Нарачај


Xiaomi Redmi 6
3.999 ден.
со Vip Spirit

Нарачај

Samsung J6 2018
4.999 ден.
со Vip Spirit

Нарачај

Количините на телефони се ограничени и вклучуваат со вклучен договор на 24 месеци.

 

Тарифeн модел достапен само со SIM-картичка

Доколку немаш потреба од телефон избереи тарифа само со SIM-картичка. Во овој случај ќе склучиш договор на неопределено време, со пониска месечна претплата.

  Vip Spirit SIM
Месечна претплата 649

Актуелната промоција со зголемен интернет сообраќај важи и за Vip Spirit SIM.

Понудата е достапна за нови и за постојни корисници, кои во моментот на склучување на договорот се на возраст од 18 до 26 години. Еден корисник може да активира само една Vip Spirit линија.

о искористување на вклучениот национален интернет во основниот пакет од 15GB, продолжуваш да користиш интернет бесплатно, но со намалена брзина, освен во периодот во времетраење на Ноќната опција. Промотивната Ноќна интернет-опција е со времетраење од 24 месеци и може да се користи само во наведениот временски период, од 00:00 до 06:00 часот преку мрежата на Vip. Неограничените минути и SMS-пораки важат кон сите национални мрежи.

Еднократниот надоместок за активација на тарифен модел изнесува 59 денари по линија.

Интервалот на тарифирање за разговори е 60 секунди, а за национален интернет е 1KB.