Студентски пакети за интернет и ТВ

без задолжително времетраење, со супер цена!

Активирај студентски пакет, без договорна обврска за времетраење!

Овој семестар учењето надополни го со забава. Ако си студент, избери Vip Student Net или Vip Student Combo и уживај во слободата, затоа што со новите пакети добиваш:

Vip Student Net

Неограничен интернет
до 15/1 Mbps

/
 

Бесплатна фиксна линија
без вклучени разговори

599 ден. месечна претплата

Vip Student Combo

Неограничен интернет
до 15/1 Mbps

Телевизија
до 80 канали

Бесплатна фиксна линија
со неограничени разговори
кон сите
национални фиксни мрежи

799 ден. месечна претплата

За активација, сè што треба да направиш е да приложиш валиден студентски индекс во некој од продажните салони на Vip. Пакетите се активираат без договорна обврска за времетраење, без трошоци за инсталација и по супер ниска цена. Избери ја својата забава овој семестар.

Вклучените ТВ-канали во рамките на тарифниот модел Vip Student Combo може да ги видите ТУКА.

За повеќе информации јави се на 077 1234.