Vip Mobile L со попуст на претплата

Ако си студент, донеси го твојот индекс во најблискиот Vip салон и искористи го промотивниот студентски попуст од 100 денари на месечната претплата за Vip Mobile L и ќе добиеш неограничени разговори и SMS кон сите национални мрежи и 3GB супер брз 4G интернет, за 649 ден./месечно.

Побрзај, количините на телефоните се ограничени.

Другите модели на телефони може да ги погледнеш тука.

Промоцијата е достапна за сите студенти, со приложување на валиден индекс. Понудата важи со склучување нов или обнова на договор на 24 месеци на тарифата Vip Mobile L. Промоцијата важи ограничен временски период.

За повеќе информации јави се на 077 1234.