Vip Combo Box – одлична комбинација

Направи ги летните денови незаборавни, со повеќе слобода и забава, а помалку трошоци. Затоа, избери Vip Combo Box 2 пакет и  искористи попуст од 100 денари на месечната претплата и ќе добиеш 100GB интернет каде било во Македонија и фиксна линија, за само 499 ден./месечно.

Vip Combo Box е многу едноставен за користење, само приклучи го уредот во струја и може веднаш да почнеш со сурфање.  

Услугите интернет и фиксна телефонија преку Vip Combo Box можеш да да ги користиш само на адресата пријавена со склучување на договорот. По надминување на вклучениот интернет, брзината се намалува на 756 Kbps.

Промоцијата е достапна за сите на возраст од 18 до 26 години со склучување нов или обнова на договор на 24 месеци на тарифата Vip Combo Box 2. Промоцијата важи ограничен временски период.

За повеќе информации јави се на 077 1234.