Политика за квалитет на оне.Вип ДООЕЛ Скопје

оне.Вип е посветен на обезбедување и оддржување највисоки нивоа на квалитет, безбедност и достапност на производите и услугите што ги обезбедуваме за нашите корисници.

Ние како компанија сме посветени на постојно усовршување на квалитетот и иновативноста во нашето работење.

Преземете го целосниот документ (PDF).