Безжична телевизија со Vip TV Lite

Vip TV Lite (претходно BoomTV) е дигитална телевизија која ги вклучува најпопуларните македонски ТВ канали, кои безжично се пренесуваат со одличен квалитет на слика и звук секаде во Македонија.

  Vip TV Lite S Vip TV Lite M
Телевизија    
Месечна претплата (ден.) 199 299
Број на ТВ-канали до 20 до 50

Во рамки на овие тарифни модели корисниците имаат можност да ги следат и македонските, национални и регионални, дигитални ТВ канали.

Бројот на канали кои може да се гледаат во пакетот зависи од регионот каде што се користи Vip TV Lite, поради различниот број на македонски регионални приватни дигитални телевизии во секој регион.


Дополнителен ТВ-приклучок може да се активира за само 99 ден./месечно.

Листа на ТВ-канали и дополнителни пакети

За повеќе информации јавете се на 077 1234.

Дополнителни информации и помош

> Која технологија се користи во Vip TV Lite пакетите?
> Потребни документи - тука.