Најнови вести
Донации

Затоа што се грижиме им помагаме на оние на кои им e најпотребно. оне.Вип ДООЕЛ Скопје како компанија и вработените се двигатели на бројни акции, знајни и незнајни со кои им овозможуваме повеќе радост на најранливите, повеќе среќа на најмладите.

Се грижиме за најмладите, за чиста и здрава средина, за доброто на сите.

Броеви за донација


 


По извршената ревизија од страна на Quality Austria и CIS Austria, оне.Вип успешно се ресертифицираше и ја потврди усогласеноста согласно ISO9001:2015; ISO14001:2015; ISO20000-1:2011 и ISO27001:2013 стандардите.