Опушти се со Vip Постпејд

до крајот на годината

Изберете Vip Neo, активирајте електронска сметка и добијте дополнителни 100GB интернет за опуштено сурфање до крајот на годината. Со овие дополнителни 100GB интернет ќе може непречено да сурфате секогаш кога ќе го искористите месечниот интернет сообраќај вклучен во Вашиот тарифен модел. Сурфајте, лајкувајте, твитајте, постирајте, слушајте музика и уживајте во секој ден од месецот.

Vip Neo S
 • Неограничени минути кон сите мрежи
 • 500MB 4G интернет
499 ден. месечна претплата
Vip Neo M
 • Неограничени минути кон сите мрежи
 • Неограничени SMS кон сите мрежи
 • 5GB 4G интернет
  + промотивни 100GB
799 ден. месечна претплата
Vip Neo L
 • Неограничени минути кон сите мрежи
 • Неограничени SMS кон сите мрежи
 • 10GB 4G интернет
  + промотивни 100GB
 • 50 минути меѓународни разговори
1.399 ден. месечна претплата

Можете целосно да се опуштите во сурфањето затоа што во секој момент преку испраќање на SMS со текст STATUS INTERNET на 1440 или преку Мојот Vip ќе имате увид во состојбата на искористениот интернет.

Xiaomi
Redmi Note 5A
149 ден.
месечнарата
со Vip Neo M
нарачај
Xiaomi
Mi A1
399 ден.
месечнарата
со Vip Neo M
нарачај

Доколку веќе сте корисник на Vip мобилна линија и во промотивниот период активирате дополнителна Vip Neo линија, ќе добиете и дополнителни 1.000 денари попуст за нов телефон.


Понудата на Vip Neo тарифи важи за нови и за постојни корисници со склучување на нов или со обнова на договор на 24 месеци. Еднократниот надоместок за активација на тарифен модел изнесува 59 денари по линија. Неограничените минути и SMS-пораки важат кон сите национални мрежи. Интервалот на тарифирање за разговори е 60 секунди, а за национален интернет е 1KB. Минутите кон меѓународни дестинации можe да се искористат кон земјите од сите зони, освен Посебна зона 6 (сателити).

Промоцијата со 100GB интернет важи со избор на тарифен модел Vip Neo M или Vip Neo L. Промотивните 100GB се добиваат еднократно при активација на тарифните модели и може да се искористат до 31.12.2018 година.

Дополнителниот попуст за нов телефон важи за физички лица, кои ќе склучат нов договор на 24 месеци, а чија постојна мобилна линија е со најмалку 3 месеци до истек на договорот. Плаќањето на телефонот на рати е преку потрошувачки кредит со 0% камата на 24 рати во соработка со NLB Банка и важи за физички лица.

По искористување на вклучениот национален интернет во Vip Neo S и промотивните 100GB, продолжувате да користите интернет бесплатно, но со намалена брзина.