Направете добар потег и изберете бизнис-партнер што совршено ќе се вклопи во Вашите бизнис-навики. Работете и комуницирајте без ограничувања, каде и да Ве носи бизнисот.

Изберете Vip Neo L и XL и бидете во тек со Вашиот бизнис и кога сте во странство, затоа што сега добивате 200MB интернет во роаминг секој месец, до крај на договорот. Вклучениот интернет во роаминг може да се користи во 50 оператори/земји во Европа и во САД, меѓу кои: Vip Mobile Србија, A1 Бугарија, Vipnet Хрватска, Vodafone во Грција, Албанија, Турција, Италија, Германија, Шпанија, Telenor Црна Гора, Monaco Telecom Косово, AT&T во САД и други, кои може да ги погледнете на тука.

Дополнително со Vip Neo XL, L и М добивате и двојно повеќе 4G национален интернет.

Vip Neo XL Vip Neo L Vip Neo M Vip Neo S
Месечна претплата со 10% попуст
2.799
2.519 ден./месечно
Месечна претплата со 10% попуст
1.399
1.259 ден./месечно
Месечна претплата со 10% попуст
799
719 ден./месечно
Месечна претплата со 10% попуст
499
449 ден./месечно
20GB
40GB
национален интернет
10GB
20GB
национален интернет
5GB
10GB
национален интернет
500MB
национален интернет
200MB
интернет во роаминг
200MB
интернет во роаминг
/ /
Неограничени минути и SMS
кон сите национални мрежи
Неограничени минути и SMS
кон сите национални мрежи
Неограничени минути и SMS
кон сите национални мрежи
Неограничени минути
кон сите национални мрежи
200 минути
меѓународни разговори
50 минути
меѓународни разговори
/ /
50 минути
роаминг разговори
/ / /

За целосно искуство со Vip Neo L, изберете Samsung Galaxy J6 за 2.999 ден или Xiaomi Mi A2 Lite за 1.999 ден.

Другите модели на телефони погледнете ги тука.

Понудата важи со склучување нов или со обнова на договор на 24 месеци. Интервалот на тарифирање за разговори е 60 секунди, за национален интернет е 1KB, а за интернет во роаминг е 100KB.

За повеќе информации jавете се на 077 1234.