Овие празници направете добар потег и изберете бизнис-партнер што совршено ќе се вклопи во Вашите бизнис-навики.

Изберете Vip Neo L и добијте нов смартфон по супер цена и комуницирајте со Вашите бизнис-партнери. За уште поуспешен бизнис, промотивно добивате и 20GB интернет секој месец. Доколку изберете Vip Neo M ќе добиете промотивни 15GB интернет.

Vip Neo XL Vip Neo L Vip Neo M Vip Neo S
Месечна претплата со 10% попуст
2.799
2.519 ден./месечно
Месечна претплата со 10% попуст
1.399
1.259 ден./месечно
Месечна претплата со 10% попуст
799
719 ден./месечно
Месечна претплата со 10% попуст
499
449 ден./месечно
20GB
40GB
национален интернет
10GB
20GB
национален интернет
5GB
15GB
национален интернет
500MB
национален интернет
Неограничени минути и SMS
кон сите национални мрежи
Неограничени минути и SMS
кон сите национални мрежи
Неограничени минути и SMS
кон сите национални мрежи
Неограничени минути
кон сите национални мрежи
200 минути
меѓународни разговори
50 минути
меѓународни разговори
/ /
50 минути
роаминг разговори
/ / /

За целосно искуство со Vip Neo L, изберете Honor 8X за 1.999 ден. или Samsung Galaxy A6 2018 за 2.999 ден.

  • 5.6" Super AMOLED HD+ display
  • 16MP предна + 16MP задна камера
  • Octa-core processor
  • 3GB RAM
2.999 ден. со Vip Neo L
Нарачај
  • 6.5" LTPS display
  • 20MP + 2MP rear + 16MP front camera
  • Octa-core processor
  • 4GB RAM
1.999 ден. со Vip Neo L
Нарачај

Другите модели на телефони погледнете ги тука.

Промоцијата важи ограничено време за нови и за постојни корисници, со избор на тарифен модел Vip Neo XL, Vip Neo L или Vip Neo M, со склучување нов или со обнова нa договор на 24 месеци и активирана електронска сметка. Со потрошување на количините, промоцијата престанува да важи. Интервалот на тарифирање за разговори е 60 секунди, а за национален интернет е 1KB.

За повеќе информации jавете се на 077 1234.