Трета смена

14/06/2018

Бесплатен интернет во текот на цела ноќ - Зголемени придобивки за припејд корисниците на Vip

read more

Заокружена овогодинешната Вип едукативна програма

06/06/2018

Успешна реализација на првата Вип едукативна програма за деца „Интернетот не е само игра... Кликај безбедно“

read more

Вип со поддршка на националниот натпревар „Microsoft Office Specialist“

31/05/2018

Следејќи ги светските трендови во развојот на дигитализацијата, Vip го поддржа националниот натпревар „Microsoft Office Specialist“...

read more

Vip Spirit - нова тарифа со Ноќна опција создадена за младите

28/05/2018

Новиот тарифен модел Vip Spirit, како и Vip Spirit SIM е достапен за корисници од 18 до 26 години и има специјална Ноќна опција, за неограничен интернет во периодот од 12 часот на полноќ до 6 часот наутро.

read more

Vipi - Првиот робот во Vip наменет за автоматизација на процесите!

17/05/2018

По повод одбележувањето на 17 мај, светскиот ден на телекомуникациите Vip го претстави “Vipi” - првиот робот во Vip наменет за автоматизација на процесите.

read more

Vip на Дигиталниот Самит на земјите од Западен Балкан 2018

19/04/2018

Вип со задоволство го објавува учеството на Првиот дигитален самит на земјите од Западен Балка...

read more

Соопштение за медиуми

10/04/2018

Novobox Cloud решението ексклузивно преку мобилен телефон само за корисниците на Vip...

read more