Вашите омилени телевизиски програми се сега секаде со Вас!

Со новата услуга Vip Xplore TV, можете лесно и едноставно да следите сè што Ве интересира на ТВ, директно на Вашиот мобилен, таблет или компјутер - 1 месец бесплатно!

Сè што треба да направите, е да се регистрирате на www.vipxploretv.mk и да ја преземете апликацијата достапна за Android и за iOS, и добивате:

  • 40 ТВ-канали во живо, вклучувајќи и Cinestar TV, Cinestar Action & Thriller, Sport Klub 1, 2 i 3, RTL и N1. За целосна листа на достапните ТВ канали кликнете овде
  • ТВ-распоред за 7 дена наназад и 3 дена однапред
  • Емитувана програма за изминатите 7 дена на сите ТВ-канали
  • Снимање содржина во времетраење до 10 часа
  • Видеотека со неограничено гледање на достапните содржини


Активирајте и пробајте ја услугата Vip Xplore TV бесплатно во првиот месец и уживајте во Вашите омилени ТВ-содржини каде и да сте.

Услугата Vip Xplore TV е достапна за сите Vip Постпејд корисници со Vip SIM-картичка и може да се активира онлајн, со месечна претплата од 199 ден. За користење на услугата, потребен е интернет-пристап, кој не е вклучен во оваа цена.

Првиот месец услугата се користи бесплатно и може да биде исклучена во секое време.