Alcatel
20.03

онлајн достапен

Alcatel
20.03

Едноставен за користење во секое време. Станува збор за практичен телефон, кој нуди лесна навигација, издржливост и microSD слот за картичка до 32GB дополнителна меморија. Во својата класа, со само 10.3мм, супер тенкиот Алкател 20.30 е достапен по одлична цена.


Боја:

  • 2.4" display,
  • VGA камера,
  • Micro SD up to 32GB
0 ден.
во Vip Neo M
Нарачај

Договор на определено време

Vip Neo - Vip Neo S
Vip Neo S 0 ден.
Vip Neo - Vip Neo S
Vip Neo S /
Vip Neo - Vip Neo S
Vip Neo S /
Vip Neo - Vip Neo S
Vip Neo S /
Vip Neo - Vip Neo M
Vip Neo M /
Vip Neo - Vip Neo M
Vip Neo M 0 ден.
Vip Neo - Vip Neo M
Vip Neo M /
Vip Neo - Vip Neo M
Vip Neo M /
Vip Neo - Vip Neo M + Vip Go Social
Vip Neo M + Vip Go Social
Со склучен договор на 24 месеци за тарифата Vip Neo M со месечна претплата од 799 денари заедно со активиран пакет Vip Go Social од 199 денари.
/
Vip Neo - Vip Neo M + Vip Go Social
Vip Neo M + Vip Go Social
Со склучен договор на 24 месеци за тарифата Vip Neo M со месечна претплата од 799 денари заедно со активиран пакет Vip Go Social од 199 денари.
/
Vip Neo - Vip Neo M + Vip Go Social
Vip Neo M + Vip Go Social
Со склучен договор на 24 месеци за тарифата Vip Neo M со месечна претплата од 799 денари заедно со активиран пакет Vip Go Social од 199 денари.
/
Vip Neo - Vip Neo M + Vip Go Social
Vip Neo M + Vip Go Social
Со склучен договор на 24 месеци за тарифата Vip Neo M со месечна претплата од 799 денари заедно со активиран пакет Vip Go Social од 199 денари.
/
Vip Neo - Vip Neo L
Vip Neo L /
Vip Neo - Vip Neo L
Vip Neo L /
Vip Neo - Vip Neo L
Vip Neo L /
Vip Neo - Vip Neo L
Vip Neo L 0 ден.
Vip Neo - Vip Neo XL
Vip Neo XL /
Vip Neo - Vip Neo XL
Vip Neo XL 0 ден.
Vip Neo - Vip Neo XL
Vip Neo XL /
Vip Neo - Vip Neo XL
Vip Neo XL /
Vip Neo - Vip Spirit
Vip Spirit /
Vip Neo - Vip Spirit
Vip Spirit /
Vip Neo - Vip Spirit
Vip Spirit 0 ден.
Vip Neo - Vip Spirit
Vip Spirit /
Vip Senior - Vip Senior
Vip Senior /
Vip Senior - Vip Senior
Vip Senior /
Vip Senior - Vip Senior
Vip Senior 499 ден.
Vip Senior - Vip Senior
Vip Senior /
Припејд
Припејд /
Само уред
Само уред 3.499 ден.
Основна цена 1.499 ден.

Технички карактеристики
Мрежа null
Пренос на податоци null
Поврзување null
Тип на SIM Micro SIM
Пораки null
Екран null
Големина на екранот 2.4"
Резолуција на екранот 320 x 240px
Камера VGA камера
Оперативен систем /
CPU null
Фрекфенција на освежување null
Вид на дигитален телевизиски приемник null
Smart TV
Android TV
HDD null
Графичка картичка null
Порти null
Звук null
Меморија
Вградена меморија null
RAM меморија null
Мемориска картичка Micro SD
Мемориска картичка капацитет up to 32GB
Карактеристики на батеријата
Батерија тип null
Батерија капацитет null
Физички карактеристики
Македонско мени Не
Телефонот работи само со Vip SIM картичка Не

Најнови телефони