Vip
Припејд Tourist SIM

онлајн недостапен

Vip
Припејд Tourist SIM


  • 3,9 ден./мин. за раз­го­во­ри и SMS во Ма­ке­до­нија
  • ин­тер­нет-со­об­ра­ќај од 5GB за пе­ри­од од 30 дена
  • 7,9 ден./мин. за меѓународни раз­го­во­ри
499 ден.
во припејд понуда

Договор на определено време

Vip Neo - припејд понуда
припејд понуда /
Vip Neo - припејд понуда
припејд понуда /
Vip Neo - припејд понуда
припејд понуда 499 ден.
Vip Neo - припејд понуда
припејд понуда /
Vip Neo - Vip Neo S
Vip Neo S /
Vip Neo - Vip Neo S
Vip Neo S /
Vip Neo - Vip Neo S
Vip Neo S /
Vip Neo - Vip Neo S
Vip Neo S /
Vip Neo - Vip Neo M
Vip Neo M /
Vip Neo - Vip Neo M
Vip Neo M /
Vip Neo - Vip Neo M
Vip Neo M /
Vip Neo - Vip Neo M
Vip Neo M /
Vip Neo - Vip Neo L
Vip Neo L /
Vip Neo - Vip Neo L
Vip Neo L /
Vip Neo - Vip Neo L
Vip Neo L /
Vip Neo - Vip Neo L
Vip Neo L /
Vip Neo - Vip Neo XL
Vip Neo XL /
Vip Neo - Vip Neo XL
Vip Neo XL /
Vip Neo - Vip Neo XL
Vip Neo XL /
Vip Neo - Vip Neo XL
Vip Neo XL /
Припејд
Припејд 499 ден.
Само уред
Само уред /
Основна цена /

Технички карактеристики
Мрежа null
Пренос на податоци null
Поврзување null
Тип на SIM null
Пораки null
Екран null
Големина на екранот null
Резолуција на екранот null
Камера null
Оперативен систем /
CPU null
Фрекфенција на освежување null
Вид на дигитален телевизиски приемник null
Smart TV
Android TV
HDD null
Графичка картичка null
Порти null
Звук null
Меморија
Вградена меморија null
RAM меморија null
Мемориска картичка null
Мемориска картичка капацитет null
Карактеристики на батеријата
Батерија тип null
Батерија капацитет null
Физички карактеристики
Македонско мени Не
Телефонот работи само со Vip SIM картичка Не