Samsung
UE402M5002

онлајн недостапен

Samsung
UE402M5002


  • DVB-T2/C
  • 2 HDMI, 1 USB
999 ден.
во ТВ уред на 24 рати

Договор на определено време

Vip Комбо пакет
ТВ уред на 24 рати /
Vip Комбо пакет
ТВ уред на 24 рати 999 ден./месечна рата
Vip Комбо пакет
ТВ уред на 24 рати 999 ден.
Vip Комбо пакет
ТВ уред на 24 рати /
Vip Комбо пакет
ТВ уред на 24 рати /
Vip Комбо пакет
ТВ уред на 24 рати /
Vip Комбо пакет
ТВ уред на 48 рати /
Vip Комбо пакет
ТВ уред на 48 рати /
Vip Комбо пакет
ТВ уред на 48 рати /
Vip Комбо пакет
ТВ уред на 48 рати /
Vip Комбо пакет
ТВ уред на 48 рати /
Vip Комбо пакет
ТВ уред на 48 рати /
Припејд
Припејд /
Само уред
Само уред 23.976 ден.
Основна цена /

24 рати важи за сите Vip тарифи за фиксни услуги со договор на 24месеци. 48 рати важи со NLB кредит.

Технички карактеристики
Мрежа null
Пренос на податоци null
Поврзување null
Тип на SIM null
Пораки null
Екран null
Големина на екранот 40"
Резолуција на екранот FHD
Камера null
Оперативен систем /
CPU null
Фрекфенција на освежување null
Вид на дигитален телевизиски приемник DVB-T2/C
Smart TV
Android TV
HDD null
Графичка картичка null
Порти 2 HDMI, 1 USB
Звук null
Меморија
Вградена меморија null
RAM меморија null
Мемориска картичка null
Мемориска картичка капацитет null
Карактеристики на батеријата
Батерија тип null
Батерија капацитет null
Физички карактеристики
Македонско мени Не
Телефонот работи само со Vip SIM картичка Не
Гаранција 2 години
Овластени сервисери