Lenovo
330-15IGM N4000 4G 1TB

онлајн достапен

Lenovo
330-15IGM N4000 4G 1TB


Боја:

  • WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0
  • 15.6" HD (1366 x 768)
  • Intel Dual Core N4000
  • 1TB, 4GB RAM
990 ден.
во Vip Neo L
Нарачај

Договор на определено време

Vip Neo - Vip Neo S
Vip Neo S /
Vip Neo - Vip Neo S
Vip Neo S 549 ден./месечна рата
Vip Neo - Vip Neo S
Vip Neo S /
Vip Neo - Vip Neo S
Vip Neo S 12.999 ден.
Vip Neo - Vip Neo M
Vip Neo M 419 ден./месечна рата
Vip Neo - Vip Neo M
Vip Neo M /
Vip Neo - Vip Neo M
Vip Neo M 9.999 ден.
Vip Neo - Vip Neo M
Vip Neo M /
Vip Neo - Vip Neo L
Vip Neo L /
Vip Neo - Vip Neo L
Vip Neo L /
Vip Neo - Vip Neo L
Vip Neo L /
Vip Neo - Vip Neo L
Vip Neo L 990 ден.
Vip Neo - Vip Neo XL
Vip Neo XL /
Vip Neo - Vip Neo XL
Vip Neo XL /
Vip Neo - Vip Neo XL
Vip Neo XL 0 ден.
Vip Neo - Vip Neo XL
Vip Neo XL /
Vip Senior - Vip Senior
Vip Senior /
Vip Senior - Vip Senior
Vip Senior /
Vip Senior - Vip Senior
Vip Senior /
Vip Senior - Vip Senior
Vip Senior 13.999 ден.
Припејд
Припејд /
Само уред
Само уред 15.499 ден.
Основна цена 14.999 ден.

Технички карактеристики
Мрежа null
Пренос на податоци null
Поврзување WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0
Тип на SIM null
Пораки null
Екран LED
Големина на екранот 15.6"
Резолуција на екранот HD (1366 x 768px)
Камера Yes
Оперативен систем /
CPU Intel Dual Core N4000
Фрекфенција на освежување null
Вид на дигитален телевизиски приемник null
Smart TV
Android TV
HDD 1TB
Графичка картичка null
Порти null
Звук null
Меморија
Вградена меморија null
RAM меморија 4GB
Мемориска картичка null
Мемориска картичка капацитет null
Карактеристики на батеријата
Батерија тип null
Батерија капацитет null
Физички карактеристики
Македонско мени Не
Телефонот работи само со Vip SIM картичка Не
2 години гаранција

Аитоникс  
Ул. Васил Ѓоргов бр. 33 локал 2
1000 Скопје, Р. Македонија
Тел: 02 3298 338
Call centar: 080 044 444 (бројот е бесплатен за цела Македонија)