Супер е кога можете да уживате веднаш, а да платите подоцна.

Oдберете го вашиот нов телевизор со одлични перформанси и плаќајте одложено на 24 месечни рати со 0% камата. Месечната рата ќе биде вклучена во Вашата сметка за фиксните услуги од Vip и плаќањето ќе може да го реализирате на едно место.

Понудата важи за сите нови и за постојни корисници на Vip тарифни модели за фиксни услуги, со склучен договор на 24 месеци. Количините на телевизорите се ограничени.

За повеќе информации јавете се во Контакт центар на 077 1234.