Онлајн распродажба на телефони

 

Побрзајте и изберете го моделот на телефон што најмногу Ви одговара, следете го процесот за онлајн нарачка и добијте неверојатен попуст.

Плус, телефонот ќе Ви биде испорачан директно на врата.

Попустите се достапни само за онлајн нарачките на посочените модели на телефони и со склучување или обнова на претплатнички договори на 24 месеци. Количините на телефони се ограничени.

Доколку го обновувате договорот на тарифен модел што не е понуден како можност за избор во менито, изберете кој било од понудените тарифни модели за да го комплетирате процесот, а потоа наш агент ќе Ве контактира и ќе ги дефинирате сите детали. Нарачката може да биде откажана од Ваша страна, доколку по завршувањето на процесот не се согласувате со понудените услови, или од страна на Vip доколку не ги исполнувате предвидените услови.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.