Со услугата HBO On Demand, oтсега уживајте во повеќе од 4.000 телевизиски наслови од најнови филмови и најпопуларни серии, кога и да посакате 24/7.

HBO Оn Demand како дел од пакетот HBO Premium

Услугата HBO Оn Demand е достапна за сите Vip Комбо корисници кои користат уред за интерактивна телевизија и имаат активирано HBO Premium пакет.

Покрај услугата HBO Оn Demand, пакетот HBO Premium ги вклучува и телевизиските канали HBO, HBO2, HBO3, HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD како и услугата HBO GO.

Пакетот HBO Premium е достапен со месечна претплата од 299 ден. Пакетот можете да го активирате со повик на 077 1234 или во кој било Vip продажен центар.

Понудата е достапна во Скопје, Битола, Прилеп, Кочани, Гостивар, Радовиш, Куманово и во Велес, на локации каде што постои техничка можност.