Повеќе интернет во роаминг со пакетите Vip Roam Surf

Ова лето опуштете се на патувањата во странство. Активирајте го пакетот Vip Roam Surf XL и за само 499 денари добијте промотивни 2GB интернет во роаминг со кои ќе може да бидете онлајн во секој момент од Вашето патување.

Роаминг пакети Vip Roam Surf XL Vip Roam Surf L
Вклучено 2GB
500MB
500MB
200MB
Цена за активација 499 ден. 249 ден.
Важност на пакетот 30 дена од момент на активација 30 дена од момент на активација
Начин на активација Со SMS со текст START XL на 140999 Со SMS со текст START L на 140999

2GB интернет во роаминг вклучени во тарифите Vip Neo L и Vip Neo XL

Сите нови корисници на тарифите Vip Neo L и Vip Neo XL ова лето ќе може релаксирано да сурфаат додека се во странство. Промотивно, корисниците ќе добијат еднократно 2GB интернет во роаминг, кој може да го искористат најдоцна до 30.09.2018. Промотивната понуда важи ограничен период, со нов или обновен договор на 24 месеци на тарифите Vip Neo L или Vip Neo XL.

Дополнително, имате целосна контрола на трошоците за интернет во роаминг, бидејќи откако ќе го потрошите вклучениот интернет во роаминг во пакетот или тарифата, пристапот до интернет автоматски ќе биде прекинат. За да продолжите да користите интернет во роаминг, може да активирате дополнителен роаминг-пакет. Доколку преминете на мрежата на роаминг-оператор што не е вклучен во пакетот, пристапот до интернет ќе Ви биде прекинат и ќе добиете насоки со SMS-порака како да продолжите со користење интернет во роаминг.

Пакетите Vip Roam Surf и промотивните 2GB интернет во роаминг во тарифите Vip Neo L и Vip Neo XL важат во 23 земји/оператори во Европа, меѓу кои: Vip Mobile Србија, A1 Бугарија, Vipnet Хрватска, Vodafone во Грција, Албанија, Турција, Италија, Германија, Шпанија и други. Целосна листа на операторите и земјите можете да најдете тука

За повеќе информации јавете се на 077 1234.