Супер смартфон со дополнителен попуст само со Vip Combo Neo 4M!

Ова лето искористете го дополнителниот попуст од 2.000 денари и добијте смартфон Honor 10 Lite или Xiaomi Mi A2 Lite за 0 денари или, пак, Samsung A20e за само 999 денари, со избор на тарифниот пакет Vip Combo Neo 4М со вклучени минимум 2 мобилни линии на тарифниот модел Vip Neo M.


Honor 10 lite
0 ден.

со Vip Combo Neo 4M


Xiaomi Mi A2 Lite
0 ден.

со Vip Combo Neo 4M


Samsung A20E
999 ден.

со Vip Combo Neo 4M

Понудата важи за сите нови корисници и за постојните корисници што ќе направат обнова на тарифниот модел Vip Combo Neo 4M, со вклучени две мобилни линии Vip Neo M, за договор на 24 месеци.

Побрзајте, количините на смартфони се ограничени.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.