Vip Mobile L со попуст на претплата и 10GB интернет

Ако си студент, донеси го твојот индекс во најблискиот Vip салон и искористи го промотивниот студентски попуст од 100 денари на месечната претплата за Vip Mobile L и ќе добиеш 10GB супер брз 4G интернет и неограничени разговори и SMS кон сите национални мрежи, за 649 ден./месечно.

Побрзај, количините на телефоните се ограничени.

Другите модели на телефони може да ги погледнеш тука.

Промоцијата е достапна за сите студенти, со приложување на валиден индекс. Понудата важи со склучување нов или обнова на договор на 24 месеци на тарифата Vip Mobile L. Промоцијата важи ограничен временски период.

За повеќе информации јави се на 077 1234.