Веднаш по светската премиера, најновите смарт-телефони Samsung Galaxy 10 и S10+ се достапни за резервација.

Резервација може да направите со потпишување договор за продажба на телефон со одложен рок на испорака и аванс од 2.999 ден. онлајн или во кој било Vip центар.

Резервирајте го својот Samsung Galaxy S10 и 10+ и добијте подарок Samsung Buds безжични слушалки!

Телефоните официјално ќе бидат достапни за продажба и ќе може да се подигнат почнувајќи од 8.3.2019.


Samsung
Galaxy S10


Samsung
Galaxy S10+

За повеќе информации јавете се во Контакт центар 077 1234.

*Важи за резервации до 07.03.2019