Нарачај онлајн и добиј смартфон за 0 ден.
Незаборавно лето
со 10GB интернет,
за нови Vip Припејд корисници
Без грижи!
Осигурување за Вашиот нов смартфон
Vip Combo Box
интернет каде и да сте
за 599 ден./месечно
Опуштено во роаминг
2GB интернет за 499 ден.
со Vip Постпејд